Xoria Deluxe Hotel

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Drømmer du om en afslappende Ultra All Inclusive-ferie ved den tyrkiske sydkyst, så er Xoria Deluxe Hotel et godt valg til din næste ferie. Hotellet ligger direkte ned til sin egen private sandstrand, hvor du kan slappe af i solen eller prøve kræfter med en række sjove vandsportsaktiviteter.

For børnene er her masser af underholdning i børneklubben, hvor der arrangeres masser af sjove aktiviteter i løbet af ferien. Ved hotellets dejlige poolområde, kan du nyde de mange solskinstimer på en solseng og med en kølig drink i hånden, mens børnene er godt underholdt med de sjove vandrutsjebaner. Skal du forkæles lidt ekstra, er her desuden mulighed for at nyde en afslappende massage (mod betaling) eller besøge hotellets tyrkiske bad.

En ferie i afslapningens tegn fuldendes med hotellets Ultra All Inclusive-program, som sikrer, at både børn og voksne kan finde deres favoritter på buffeten ved måltiderne, og i løbet af dagen serveres både is, snacks og drikkevarer – og det hele er inkluderet i prisen. På Xoria Deluxe Hotel kan de største værelser rumme op til 5 personer, og hotellet er derfor velegnet til familier med børn samt par, som vil nyde en ferie med fuld fokus på afslapning i solen.

Kortere rejsetid

Den hurtigste vej til Alanya er via Gazipasa Lufthavn. Ønsker du at halvere din transfertid fra lufthavnen til hotellet, så husk at du kan flyve direkte til Gazipasa fra Billund hver torsdag og København hver søndag i perioden fra torsdag d. 11. maj og med sidste udrejse søndag d. 15. oktober.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider