Almirante

El Campello, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 700 m
  • Lufthavn Alicante (ALC): 25.9 km (28 mins)

Hotelinformation

Dette hotel tilbyder direkte adgang til stranden og ligger ud til Playa de San Juan i Alicante (Costa Blanca), 10 km nord for Alicante by og kun 20 minutter med taxa fra lufthavnen.

Hotellet råder over konferenceindretninger og festlokaler, som egner sig til bryllupper, kommunioner og firmaarrangementer. På det klimatiserede hotel tilbydes gæsterne trådløs internetadgang i foyeren, festlokalerne og caféen samt en døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet. Der tilbydes også safeboks og elevator, drikkevarer kan fås i baren, og man kan nyde den fine mad i restauranten. På hotellet er der 64 værelser samt mulighed for at bestille både roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæsterne tilbydes eksklusive parkeringsfaciliteter.

Hotellet tilbyder værelser med terrasse, fjernsyn med satellit-tv og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Ydermere er eget badeværelse med badekar og dobbeltseng en del af standardindretningen på værelserne, hvor gæsterne også tilbydes en safeboks og internetadgang.

Der er en kæmpestor swimmingpool med børnebassin og en snackbar langs bassinkanten. Hertil kommer liggestole og parasoller, og mod betaling kan gæsterne stå på jetski og windsurfe eller spille paddle-tennis, tennis og bordtennis. Ligeledes mod betaling er der mulighed for at spille golf og cykle en tur. Mod betaling kan gæsterne ydermere leje liggestole og parasoller på sandstranden i nærheden.

Hotellet råder over en a la carte-restaurant, som har specialiseret sig i risretter. Der tilbydes en morgenbuffet om morgenen, mens frokosten kan vælges som menu og som buffet. Aftensmaden kan gæsterne bestille som menu eller a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider