Alba Resort Hotel

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 8 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 57.4 km (55 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Alba Resort Hotel er et fint femstjernet strandhotel beliggende uden for Side. Her bor du med udsigt over Taurusbjergene på den ene side og det krystalblå middelhav på den anden. Resortet består af flere fritstående bygninger på fire etager, alle inden for få minutters gåafstand til resortets egen strand.

Aktiviteter, afslapning og underholdning

Der er to pools med farverige vandrutsjebaner og vandfald. Der er separate børnepools og solterrasser med liggestole og parasoller (inkluderet). Det er også muligt at låne håndklæder. I løbet af dagen kan du deltage i forskellige aktiviteter og konkurrencer i vand og på land. Prøv zumba eller bueskydning, eller hvorfor ikke udfordre familien i en omgang minigolf. Ved stranden er der forskellige vandsport (mod betaling). For børnene (4-12 år) er der en børneklub (ikke skandinavisktalende personale) alle dage undtagen søndag. Gæsterne kan slappe af i spaen med tyrkisk hammam og jacuzzi. Inden for resortet er der en lille zoo omkring tyve forskellige fugle og dyr. Aftenunderholdningen består af forskellige danseforestillinger, musicals, levende musik og forskellige fester på stranden.

Din all inclusive

Din all inclusive, morgenmad, frokost og middag kan nydes indendørs eller udendørs på terrassen i hovedrestauranten. Smag på tyrkiske og internationale retter, der serveres lækkert i form af en buffet. Snacks, kager, slik og enklere retter fås på hele området indtil sent på aftenen. Der er også to à la carte-restauranter med forskellige stile. Disse er ikke inkluderet i din all inclusive men betales derimod på stedet. Varme og kolde samt lokalt producerede alkoholiske drikkevarer er inkluderet mellem 10: 00-01: 00. Aqua Pool Bar serverer lokalt producerede alkoholiske drikkevarer samt sodavand og vand 24 timer i døgnet.

Du bor således

Komfortable værelser med høj komfort - alle med bla. centralstyret aircondition, altan, minibar og te- og kaffefaciliteter. I minibaren er der sodavand og vand med daglig påfyldning. Værdiboks mod betaling, WiFi i poolbaren er inkluderet. Aircondition, væg-til-væg tæppe, pengeskab (mod betaling), sat-tv, telefon, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), tennis, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

4 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætters ophold. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider