Kirman Calyptus Resort & Spa

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 450 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 60.8 km (58 mins)
  • Pool
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • Restaurant
  • Bar
  • DistanceToBeach: 450 m
  • DistanceToTown: 10 km, Manavgat
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/side/kirman-calyptus-resort--spa/

Hotelinformation

En nyopført skat af vandrutsjebaner, All Inclusive og underholdning

Hotellet er et paradis for vandhunde i alle aldre. Hotellet har et væld af swimmingpools – en indendørs, en udendørs, børnepool med minivandland, babypool og ikke mindst Aqua Tower med syv vilde vandrutsjebaner, hvor du blandt andet kan kører i baderinge. Derudover bor du kun en kort gåtur fra den fine sandstrand, som dette område af kysten er kendt for. Her kan du bygge sandslotte og slappe af i solen.

Når ikke du hygger dig i poolen eller slapper af på stranden, kan du være med i hotellets forskellige sportsaktiviteter. Der er fx vandpolo og vandgymnastik, beach volley, yoga, fodbold og selvfølgelig et stort og veludstyret fitness. Afslut træningen med et besøg i spaen, hvor du kan prøve tyrkisk bad (hamam), sauna, dampbad eller bestille en afslappende massage (visse behandlinger mod betaling).

Børnene kan møde nye venner i hotellets børneklub, der laver daglige aktiviteter for børn i alderen 4-12 år. Derudover er der en enorm legeplads, minidisko og spillekonsoller.

Udendørsarealerne på hotellet tæller også den enorme scene, hvor der er forskellige professionelle shows om aftenen – fra live musik til danseshows. Er du mere til god film, kan du indtage en af de enorme læderstole i den hyggelige minibiograf.

Hotellet har mange barer og elegante fællesarealer. All Inclusive Ultra giver dig selvfølgelig adgang til alle disse. Du spiser i den enorme buffetrestaurant, men vil du hellere have en mere intim middag, kan du også besøge en af hotellets to a la carte restauranter.

På grund af hotellets overdådige faciliteter og luksuriøse inderetning har vi håndplukket hotellet som et Bravo Deluxe-hotel.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med satellit-tv, safebox, minibar (med daglig opfyldning af øl, vand, Redbull, chokolade og chips), elkedel med kaffe og te, aircondition og gratis WiFi. Hertil kan du frit vælge hovedpude fra pudemenuen. Der er separat bad/toilet med bruseniche, hårtørrer, badekåbe og tøfler samt toiletartikler.

Dobbeltværelse
Dobbeltværelset er ca. 30 m2 og har egen balkon eller terrasse og plads til op til tre personer.

Dobbeltværelse med skrå havudsigt
Dette dobbeltværelse er også ca. 30 m2 og med egen balkon eller terrasse, hvorfra der er skrå havudsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse superior
Dette værelse er ca. 30 m2 og med egen balkon eller terrasse. Der er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Dobbeltværelse superior med havudsigt
Dette værelse er ca. 30 m2 og med egen balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til op til tre voksne eller to voksne og to børn.

Familieværelse
Værelset er indrettet med to soveværelser forbundet med en dør. Det ene værelse er indrettet med dobbeltseng, og det andet med to enkeltsenge. Til værelset er der en balkon eller en terrasse. Ca. 44 m2 med plads til maks. fire vokse og et barn eller tre voksne og to børn.

Familieværelse med havudsigt
Værelset er indrettet med to soveværelser forbundet med en dør. Det ene værelse er indrettet med dobbeltseng, og det andet med to enkeltsenge. Til værelset er der en balkon eller en terrasse med havudsigt. Ca. 44 m2 med plads til maks. fire vokse og et barn eller tre voksne og to børn.


Pension
Dit ophold er med All Inclusive Ultra. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer at vælge mellem. Se mere herunder.

Mere om Kirman Calyptus Resort & Spa
Hotellet har også handicaptilpassede værelser. Kontakt Bravo Tours for bestilling.

Fitness og spa er gratis at benytte. Visse skønheds- og massagebehandlinger er mod betaling.

Hotellet har en underjordisk sporvogn, som kører direkte til stranden eksklusivt for hotellets gæster. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider