Sand Beach Apartments

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Air condition
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 62.7 km (50 mins)
  • Aircondition
  • DistanceToTown: 100 m, Port d´Alcudia
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/mallorca/alcudia/sand-beach-apartments/
  • Pool

Hotelinformation

Helt fantastisk beliggenhed på stranden og lige ved havnen i Alcudia
Sand Beach, der tidligere hed Beach Garden, er et skønt lille lejlighedshotel med den måske bedste beliggenhed i Alcudia. Direkte på stranden og blot et par minutters gang fra det skønne og smukke havneområde i Puerto de Alcudia, hvor man finder det hyggelige liv, masser af butikker og skønne lokale og internationale restauranter på promenaden og i de små hyggelige sidegader. Man går direkte fra poolen og den lille have ud på den bredeste del af stranden i Alcudia, og man skal langt ud før det bliver dybt. Perfekt for alle aldre! Her kan man for alvor nyde strandlivet, og der er mulighed for at leje solstole og parasoller. Ved Sand Beach’ swimmingpool er det selvfølgelig gratis at benytte solstolene, når man bor på hotellet.

Man har også nemt ved at komme til den gamle bydel i Alcudia, der har historie helt tilbage fra romertiden. Her finder man masser af smalle gader og stræder indenfor den gamle bymur, ligesom der også her er et stort udvalg af restauranter og butikker og endda populære markedsdage to gange om ugen.

Sand Beach Apartments er et hyggeligt, lille lejlighedshotel og Bravo Tours har halvdelen af lejlighederne. Lejlighederne er nydeligt indrettede og i god kvalitet. Når du bor på Sand Beach Apartments, bor du i rigtig gode 2-værelses lejligheder, hvor det er muligt at tilkøbe enten skrå eller fuld havudsigt. Så kan du rigtig nyde livet på din balkon eller terrasse.

Sand Beach Apartments er kort sagt det perfekte valg, hvis du vil have 5-stjernet beliggenhed, gode lejligheder til ferien og ikke mindst en vidunderlig strandferie!

Sådan bor du på Sand Beach Apartments
På Sand Beach Apartments bor du i gode 2-værelses lejligheder. Det er muligt at tilkøbe skrå havudsigt eller direkte havudsigt. 

Alle lejligheder er indrettet med badeværelse med bruser, opholdsrum og separat soveværelse. Der er gratis WiFi, aircondition, TV og safeboks, ligesom der er køkkenniche med køleskab og komfur i alle lejligheder, der hver især er ca. 36 m2. Der er plads til maksimalt fire personer i hver lejlighed. 

Pension
Opholdet er uden pension. Der er mulighed for at spise morgenmad i nærtliggende restauranter, ligesom man har nemt til dagligvarer, frisk brød m.m.

Mere om Sand Beach Apartments

Store børnerabatter for børn op til 18 år.
Receptionen er bemandet fra kl. 08.00 til kl. 23.00. Det er muligt at leje cykler i receptionen.
Sand Beach er ikke egnet for kørestolsbrugere. 
Check ud er på afrejsedagen kl. 11. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider