Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Maspalomas, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 34.6 km (26 mins)

Hotelinformation

Bungalowkomplekset ligger midt i et turistområde i nærheden af Mas Palomas' sandklitter og kun få skridt fra det nærmeste busstoppested. Desuden finder man i hotellets umiddelbare nærhed også mange forskellige indkøbsmuligheder, restauranter og barer samt et pulserende natteliv. Herudover er der ca. 1 km til indkøbscentret Faro II. Ligeledes er der kun ca. 2 km til den nærmeste sandstrand og det turkisblå hav.

Komplekset består af i alt 144 Bungalows og råder over faciliteter såsom en foyer med en døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs og en café. Hertil kommer en fjernsynsstue og en klimatiseret a la carte-restaurant med børnestole. Herudover er der en fælles internetterminal, en parkeringsplads, en cykelkælder, en legeplads til børnene og mulighed for at leje cykler. Endvidere kan gæsterne slappe af på stedets vidunderlige og velholdte grundarealer.

De hyggeligt indrettede bungalower råder over et soveværelse med 2 individuelle senge, et badeværelse og en lille stue med en sofa til en tredje voksen gæst. Desuden er der et køkken med det sædvanlige udstyr såsom kopper, glas og tallerkener.

Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som deres aftensmad fra en buffet. Til frokost kan gæsterne bestille retter fra en a la carte-menu. Der er også mulighed for at bestille ophold med halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider