Gilgal Boutique Hotel

Tel Aviv, Israel Flag - Israel

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 700 m
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 500

Hotelinformation

Det familievenlige hotel er beliggende i centrum af Tel Aviv - byen der aldrig sover - 70 m fra stranden, 2 minutters gang fra Ben Yehuda Street, 20 minutter fra Dizengoff Center indkøbscenter og 20 minutter fra den berømte Carmel Marked og Neve Tzedek-kvarteret. Jaffa, den gamle havneby med det livlige loppemarked, kan nås på 25 minutter til fods. Forbindelser med offentlige transportmidler, busstationen, restauranter, barer og butikker kan alle findes lige uden for hotellets dør.

Hotellet byder gæster velkommen i en 8-etagers bygning med elevator og 50 ikkerygerværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Trådløs internetadgang (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Yderligere faciliteter omfatter et bibliotek. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter vaskeri og møntvaskeri. Rejsende med cykler kan gøre brug af stedets cykelopbevaringsområde. Der er gratis aviser til rådighed.

Værelserne er udstyret med aircondition og individuelt justerbar varme. Værelserne har en dobbeltseng. Hertil kommer en værdiboks og et skrivebord eller mod betaling en minibar. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Andre tilgængelige faciliteter omfatter en vaskemaskine og et strygesæt. Værelserne er udstyret med telefon med direkte opkaldslinje, tv med satellit-/kabelkanaler og WiFi og giver gæsterne mange måder at holde sig forbundet og underholdt. Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser.

En solterrasse er et godt sted at fordrive timerne.

Spisefaciliteter omfatter en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Gæsterne kan nyde de kulinariske lækkerier i den røgfri, klimatiserede restaurant med høje stole til børn. Forplejningsmulighederne omfatter bed and breakfast, halvpension og helpension. En lækker og varieret buffet venter gæsterne til morgenmad, frokost og middag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider