Billede af Madrid

Madrid

Hovedstaden i Spanien er en levende, livlig metropol i konstant forandring. Madrid er en smuk by med en rig historie og en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Her findes brede, storslåede gader og smalle gyder samt et enormt udvalg af museer og gallerier.

Nye caféer, restauranter og underholdningssteder dukker konstant op og blander sig med de gamle, der altid har været der, og alt lever side om side og skaber byen til det, den er i dag - en spændende og meget varieret storby.

Kultur, kunst og historie

Madrid har verdensberømte museer og kunstgallerier, herunder Pradomuseet, Reina Sofiamuseet og Thyssen-Bornemisza-museet. Et af de mest ikoniske landemærker er den spanske konges residens, Palacio Real, et fantastisk palads i barokstil. Madrid er en levende kulturstad, hvilket tydeligt mærkes i den næsten uendelige række af teater-, dans- og koncertscener. Derudover er byen livlig med udendørs caféer, torve, markeder og en pulserende gadelyd.

Restauranter, natteliv, mad og drikke

Madelskere vil elske Madrid. Her findes mad fra alle verdens hjørner og i alle prisklasser samt et bredt udvalg af tapasbarer og traditionelle spanske restauranter, der serverer alt fra den bedste jamón ibérico til uimodståelig paella. Nattelivet i Madrid er særligt godt og i en klasse for sig med alle verdens barer, natklubber og klubber, der holder åbent hele natten, og hvor du kan gå direkte til morgenmadskaféen til en dejlig morgenmad, inden du går i seng, eller starter på endnu en spændende dag i den fantastiske by.

Parker og udendørs aktiviteter

Der findes flere smukke parker spredt rundt omkring i Madrid, såsom den smukke Parque del Retiro. Her møder du indbyggere, der jogger, går ture eller dyrker andre sportsaktiviteter, mens andre slapper af i denne grønne lunge blandt søer og smuk beplantning.

Søg efter rejser til Madrid

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Madrid:

DagDag NatNat BadBad
Januar 10°C 3°C
Februar 12°C 4°C
Marts 16°C 6°C
April 18°C 7°C
Maj 21°C 11°C
Juni 27°C 15°C
Juli 31°C 18°C
August 31°C 18°C
September 26°C 15°C
Oktober 19°C 10°C
November 13°C 6°C
December 10°C 4°C

Prognose for Madrid:

Fly + hotel

Barajas ★★★★ 3n 3.526,-

Søg efter rejser til Madrid

Kort

Madrid

Flere destinationer