Billede af Makarska-rivieraen

Makarska-rivieraen

Makarska-rivieraen er en seks mil lang og smuk kyststrækning, der ligger mellem byerne Split og Kroatien. Hele området består af mange små landsbyer, hvor den største af disse byer er Makarska.

Makarska-rivieraen regnes for at være en af verdens smukkeste kyststrækninger med krystalklart badevand.

Smukke strande og klart vand

Der ligger strande langs hele kysten, så det burde være en enkel sag at finde en, der passer til dig. Vandkvaliteten er høj, og det gennemsigtige, klare vand kan give dig følelsen af, at du svæver over havbunden. De fleste strande er rullestensstrande, hvilket bidrager til det klare vand. Det kan være en god idé at investere i et par badesko. Nogle strande har liggestole og parasoller til leje, men der er mange strande, hvor dette ikke findes, hvilket absolut bidrager til at give denne kyst et charmerende, rent og uberørt præg. Mange af strandene er omgivet af pinjeskov, som giver naturlig skygge midt på dagen, når solen er varmest. At snorkle i det klare vand er en fantastisk oplevelse.

Populære steder langs Makarska-rivieraen

De mest kendte byer langs rivieraen er Makarska og Podgora, Tučepi og Makarska-rivieraen, men der findes mange flere at vælge imellem. Specielt området omkring Brela er kendt for at have ekstra smukke strande, mens Makarska-rivieraen er en livlig ferieby med en fin strandpromenade, og Gradac, der ligger længst syd på Makarska-rivieraen, inviterer til vandreture i naturskønne omgivelser.

Aktiviteter

Mulighederne for at være aktiv i ferien er mange langs denne kyst. Vandsport er populært, og snorkel og dykkermaske er nærmest en selvfølge i dette klare vand. Der findes mange flotte steder til dykning med en lang række arkæologiske fund langs kysten. Er du glad for fart og spænding, kan du prøve dig på vandski og jetski, eller hvad med vandpolo, som nærmest er nationalsporten i Kroatien? Tennis er en anden meget populær aktivitet, og der findes tennisbaner nærmest overalt. Har du lyst til at tage en tur ud til de smukke øer i skærgården uden for Makarska-rivieraen, er der masser af både, der tilbyder udflugter og dagsture.

Søg efter rejser til Makarska-rivieraen

Vejr og klima

Prognose for Makarska-rivieraen:

Fly + hotel

Makarska ★★ 7n 1.998,-
Baška Voda ★★★ 7n 2.322,-
Brela ★★★★ 7n 2.732,-
Tučepi ★★★★ 7n 3.190,-
Drvenik ★★★★ 7n 4.755,-
Gradac ★★★★ 7n 6.366,-

Søg efter rejser til Makarska-rivieraen

Kort

Makarska Rivieran

Destinationer i Makarska-rivieraen

Flere destinationer