Billede af Dubrovnik-kysten

Dubrovnik-kysten

Dubrovnik-kysten i sydlige Kroatien er et meget populært område, ikke mindst på grund af selve byen Dubrovnik. Kysten har en mængde små og lidt større øer, nogle er ubeboede, og andre har en lille landsby og nogle hoteller og pensionater.

Kyststrækningen er smal og smuk og strækker sig sydpå mod Montenegro. Den sydligste af feriebyerne langs denne kyst er Cavtat. Hele området har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme somre.

Krystalklart badevand

Adriaterhavet i dette område er krystalklart med et utal af små badebugter og et smukt klippelandskab. Klipperne og det klare, turkise vand gør snorkling til en populær aktivitet. Området er naturligvis meget populært for bådudflugter og sejlads. Mange vælger at sejle langs den smukke kyst, og i havnene er der derfor sejlskibe af alle slags, både private og lejede til ferien.

Mad og drikke

En stor del af madinspirationen i Kroatien kommer fra Italien. Derudover har landet hentet inspiration fra sine østlige naboer. Dette har ført til et spændende køkken med varierede madoplevelser. Burek, Buzzara og Pasticada er blot nogle af de specialiteter, du helt sikkert kommer til at prøve. Fisk og skaldyr er en selvfølge. Og glem ikke at smage nogle af de lokale vine.

Søg efter rejser til Dubrovnik-kysten

Destinationer i Dubrovnik-kysten

Flere destinationer