Solnedgang over havnen i Hersonissos

Solnedgang over havnen i Hersonissos

Hersonissos

I den farverige ferieby Hersonissos et der liv og glade dage fra tidlig morgen til langt ude på natten. Her er smukke strande og en flere cafeer, barer, restauranter og mødesteder.

I sommermånederne er der fuld gang i nattelivet og det gør Hersonissos til en populær destination for festglade unge. Om foråret og efteråret er tempoet i byen betydeligt lavere.

Sol og bad i Hersonissos

Inde i selve byen ligger et par bugter med små strande og lige udenfor byen er der flere store og flotte strande. Den mest populære strand ligger udenfor byen. Her er det muligt at leje liggestole og parasoller, samt dyrke forskellige type for vandsportsaktiviteter. Langs strandpromenaden er der hyggelige tavernaer, restauranter og barer. Efter at solen er gået ned fyldes restauranterne og barerne med gæster. Nogle fortsætter aftenen på diskoteker og forlader ikke stranden før solopgang.

Restauranter, underholdning og aktiviteter

Der er et større udvalg af tavernaer, restauranter og barer i Hersonissos. De fleste ligger langs strandpromenaden eller på hovedgaden. Nattelivet er livligt i sommermånederne og det er omkring havnen at der ligger flere diskoteker og natklubber. Star Beach Water Park er et vandland for folk i alle aldre. De voksne kan nyde de mange swimming pools med tilhørende barer, som serverer longdrinks imens DJ’en spiller musik. Det er også muligt at hoppe i elastik. Børnene har et eget område med swimming pools og vandrutsjebaner. Foran vandlandet ligger stranden Star Beach, som tilbyder massevis af vandsportsaktiviteter. Gokartbanen i Hersonissos er også et populært sted, for alle som ønsker fart og spænding.

Området omkring Hersonissos

Nogle kilometer fra Hersonissos ligger de små feriebyer Stalis og Malia.De to byer er forbundet via en strand og en strandpromenade. Strandene er flotte og lavvandet og det er muligt at leje liggestole og parasoller. Langs strandpromenaden ligger mange restauranter og serveringssteder. Malia er det største af de to småbyer, og har et livligt udeliv. Stalis er roligere og passer til familier. Lidt syd for Hersonissos ligger en golfbane som er utrolig populær både om foråret og efteråret.

Til storbyen Iraklio er det ca. 35 km. Her er der flere muligheder for at leje bil eller scooter, for dem som ønsker det.

Søg efter rejser til Hersonissos

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Hersonissos:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 9°C 18°C
Februar 16°C 9°C 17°C
Marts 17°C 10°C 17°C
April 20°C 12°C 18°C
Maj 24°C 15°C 20°C
Juni 27°C 19°C 24°C
Juli 29°C 22°C 26°C
August 28°C 22°C 27°C
September 26°C 19°C 26°C
Oktober 23°C 16°C 24°C
November 20°C 13°C 21°C
December 17°C 11°C 19°C

Prognose for Hersonissos:

Flere destinationer