Billede af Agioi Apostoloi

Agioi Apostoloi

Den lille by Agioi Apostoloi ligger langs den milelange kysten med små bugter og smukke strande lige uden for Chania by. Agii Apostoli er børnevenlig og fredelig med fine strande og rolige, frodige omgivelser.

Samtidig er der kort afstand ind til Agioi Apostoloi, hvis du vil besøge en større by med flere aktiviteter, restauranter og underholdning.

Strande, sol og bad i Agii Apostoli

De tre strande ligger i hver sin bugt med et parkområde mellem dem og landsbyen. Strandene varierer en smule i størrelse. Den mest kendte er Chrissi Akti med sin gyldne sand. En er formet som en hestesko, mens den mindste er kun tyve meter bred. Alle tre er "blå flag"-strande, hvilket betyder, at de holder en god standard. Hele dette område har en unik fauna med fyrretræer, oleanderbuske og eukalyptustræer. Her finder du endda den sjældne "Havpåskelilje", som er en af planterne i området, der er fredet og velbeskyttet. Den blomstrer med en stor hvid påskelilje-lignende blomst med en stærk sødlig duft. Der gennemføres flere naturbevarelsesprojekter i området hvert år. En af de vigtigste opgaver er blandt andet at beskytte kystområderne, hvor havskildpadderne går i land for at lægge deres æg.

Aktiviteter i Agii Apostoli

I Agii Apostolis park er det skønt at løbe en tur, hvis du skulle have lyst til det. Der er også et lille træningsområde her. Eller hvad med en omgang petanque sammen med nye ferievenner? Børn trives ofte godt på den store og fine legeplads, som har både gynger og klatrestativer.

Udflugter

Bjergene, som du ser inde i landet, er populære til vandreture og cykelture, især hvis du er her om foråret eller efteråret. Eller måske vil du gøre livet lidt mindre besværligt ved at leje en bil. Kreta er en smuk og varieret ø med meget at byde på. Tag gerne et stop ved en af de hyggelige steder, du kører forbi, for en ægte græsk landsbyfrokost. Der er kort afstand til mange hyggelige steder fra Agioi Apostoloi.

Søg efter rejser til Agioi Apostoloi

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agioi Apostoloi:

DagDag NatNat BadBad
Januar 14°C 8°C 17°C
Februar 14°C 8°C 16°C
Marts 16°C 9°C 17°C
April 20°C 12°C 17°C
Maj 25°C 15°C 20°C
Juni 29°C 19°C 23°C
Juli 31°C 21°C 26°C
August 30°C 21°C 27°C
September 28°C 19°C 26°C
Oktober 24°C 16°C 24°C
November 19°C 12°C 21°C
December 16°C 10°C 19°C

Prognose for Agioi Apostoloi:

Kort

Agioi Apostoloi

Flere destinationer