I Agios Georgios bliver fred og ro taget alvorligt

I Agios Georgios bliver fred og ro taget alvorligt

Agios Georgios

I Agios Georgios tager man fred og ro alvorligt. Her lever man både ferielivet og livet generelt på en langsom, behagelig måde. Den lille landsby på øens nordvestlige side er omgivet af smuk natur og en af de bedste strande på Korfu by.

Strandliv og smuk natur

Mange mener, at stranden i Agios Georgios er den bedste på Korfu. Den er gylden og cirka 5 kilometer bred og ligger i en vid, åben bugt med smuk natur på alle sider. Bakker med oliventræer og cypresser omkranser stranden sammen med private huse og små hoteller. Vandreture i de smukke omgivelser er populære.

Spisesteder og butikker

Der er nogle butikker af den slags, der sælger "det man har brug for", og nogle få turistbutikker, der sælger ting, man egentlig ikke har brug for. Derudover er der nogle restauranter, hyggelige taverner og nogle barer her, men dette er bestemt ikke stedet for natteliv.

Udflugter

Det tager cirka 40 minutter at køre til Korfu by. Øens hovedstad er en af de smukkeste byer i Grækenland, og det er absolut anbefalelsesværdigt at tage dertil. At gå rundt i den gamle by og de venetianske kvarterer er en dejlig oplevelse. I andre dele af byen kan man få en følelse af at være i Paris, og midt i byen ligger den smukke promenade med flere parker og et væld af caféer og restauranter.

Søg efter rejser til Agios Georgios

Vejr og klima

Prognose for Agios Georgios:

Kort

Agios Georgios

Flere destinationer