Panoramaudsigt over Korfu by

Panoramaudsigt over Korfu by

Korfu by

Korfu by er noget helt specielt. Det er sandsynligvis den smukkeste by i hele Grækenland og den ligner ikke nogle af de andre græske byer. Byen er på samme tid både elegant og afslappet, og det synes at byen har fået impulser fra både Italien, Frankrig og England.

Midt i byen ligger en smuk esplanade, som er byens promenadegade, samt naturlig mødepladser med flere parker, cafeer og restauranter.

Spændende arkitektur, kultur og historie

Den gamle by i Kérkyra, som grækerne kalder byen, står på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har været under byzantinsk, venetiansk, fransk og britisk styre. Først i slutningen af 1800-tallet blev byen en del af Grækenland. De tre fontæner er tegnet af en venetiansk ingeniør for at beskytte replublikken Venezias maritime handelsinteresser. Det er en fantastisk oplevelse at gå en tur igennem den gamle by og de venetianske områder - absolut en anbefaling. I andre dele af byen kan man få en følelse af at være i Paris, og det siges at Liston-bygningen med buegangene og cafeerne skal være inspireret af netop Paris.

Sol og bad i Korfu by

Sand- og stenstranden Mon Repos er en smuk strand i byen. Vil du opleve andre strande er det enkelt at komme rundt på øen. Korfu by har flotte bugter, sandstrande og dramatiske klippeformationer langs hele kysten.

Mad og drikke

Det er flere cafeer og restauranter i Korfu by. Her kan du få kulinariske oplevelser fra både det græske og det internationale køkken. Som en arv fra de år Korfu by var under venetiansk styre, ligger det flere gode italienske restauranter her.

Søg efter rejser til Korfu by

Vejr og klima

Prognose for Korfu by:

Fly + hotel

Corfu Mare ★★★ 7n 4.915,-
Cavalieri Hotel ★★★★ 7n 5.245,-
Bella Venezia ★★★ 7n 5.345,-
Corfu Palace Hotel ★★★★★ 7n 7.375,-
Siora Vittoria Boutique ★★★★ 7n 8.986,-

Søg efter rejser til Korfu by

Kort

Korfu

Flere destinationer