Agios Gordis har en af ​​Korfus bedste strande

Agios Gordis har en af ​​Korfus bedste strande

Agios Gordios

Agios Gordios ligger ca. midt på vestkysten af Korfu by, ved en af øens bedste strande. Landskabet er smukt med grønne bakker og olivenlunde. Langs hovedgaden ligger restauranter, lokale tavernaer og butikker.

Her finder du alt hvad du behøver, og likevel er stemningen og livet roligt. Takket være den skønne beliggenhed på vestkysten er solnedgangene fantastiske.

Strandliv, sol og bad

Stranden i Agios Gordios er lang og børnevenlig. Mange mener at dette er den smukkeste strand på Korfu, og det siger ikke så lidt, da øen har mange skønne badebugter og strande. Det er mulig at deltage på forskellige typer af vandsportsaktiviteter på stranden, selv om der stort set bare er fredeligt og roligt. Langs med stranden ligger flere lokale tavernaer og enkle men hyggelige caféer.

Natur og aktiviteter

Landskabet omkring Agios Gordios er fantastisk smukt. Bag den lille by strækker der sig grønne bakker opover med cypresser og olivenlunde. Følger du bakkerne helt til tops får du en flot udsigt over området og havet. Både vandreture og cykelture på udlejningscykler er populære aktiviteter. Nogle små landsbyer ligger inde i landet få kilometer fra Agios Gordios. Herfra er det muligt at vandre på stier. 

Fornøjelser, mad og drikke

Den lille by syder af "græsk ø-atmosfære". Dette er en af grundene til at feriegæster i Agios Gordios kommer tilbage år efter år. Byen har et godt udvalg af cafeer, restauranter og tavernaer.  Der er dog ikke et udbredt aften eller natteliv her. Vil man have et større udvalg, da er det en god idé at tage en tur til Korfu by, noget som absolut er at anbefale under en ferie på Korfu by.

Søg efter rejser til Agios Gordios

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Agios Gordios:

DagDag NatNat BadBad
Januar 14°C 5°C 16°C
Februar 14°C 6°C 16°C
Marts 16°C 7°C 16°C
April 19°C 10°C 17°C
Maj 24°C 13°C 20°C
Juni 28°C 17°C 24°C
Juli 31°C 19°C 26°C
August 31°C 19°C 26°C
September 28°C 17°C 26°C
Oktober 23°C 14°C 23°C
November 18°C 10°C 20°C
December 15°C 7°C 18°C

Prognose for Agios Gordios:

Fly + hotel

Irene Apartments and Studios, Agios Gordios ★★★ 7n 5.495,-
Lido Sofia Apartments ★★★ 7n 7.156,-

Søg efter rejser til Agios Gordis

Kort

Aghios Gordios

Flere destinationer