Stranden i lille charmerende Puerto Pollensa på nordsiden af ​​Mallorca

Stranden i lille charmerende Puerto Pollensa på nordsiden af ​​Mallorca

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa er et charmerende og forholdsvis rolig sted, hvor det lokale miljø blandes med både spanske og udenlandske turister på en afslappet måde. Badebyen ligger i en smuk bugt, og med sit lokale miljø er følelsen ægte og langt fra præget af masseturisme.

Puerto de Pollenca ligger ikke langt fra det mere kendte feriested Alcúdia. Herfra er der heller ikke langt til den smukke lille bugt Cala San Vicente.

Strand og familieferie

Stranden er lys og lækker sandstrand, som er omgivet af smuk natur. Den er tilstrækkelig lang og bred til ikke å bli overfyldt. Langs strandpromenaden ligger mange gode restauranter med både lokale specialiteter, spanske retter og internationale menuer. Promenaden er et populært sted at spadsere, og evt få en pause ved en af caféerne for se på andre som også er ude og spadsere.

Et hektisk natteliv finder du ikke her. Det nærmeste "bar-liv" ligger i Alcudia. Til Puerto de Pollensa rejser du for at nyde livet i et rolig og lækkert miljø. Ca. fem kilometer fra Puerto de Pollenca ligger byen Pollenca som absolut er et besøg værd. Byen har lang historie. En spadseretur i de smalle gader og en kaffe på torvet kan absolut anbefales.

Afstanden til flyvepladsen i Palma er ca 70 km.

Søg efter rejser til Puerto de Pollensa

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Puerto de Pollensa:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Marts 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 23°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
December 16°C 5°C 18°C

Prognose for Puerto de Pollensa:

Flere destinationer