Billede af Four Islands

Four Islands

Lige udenfor Krabi ligger der en række eksotiske øer som man ikke må snyde sig selv for ved et besøg i området. Flere af øerne kan skimtes i horisonten fra Krabi. Mest kendt er nok øerne Poda Island, Chicken Island og Tub Island. Sammen med et besøg på Krabi, udgør de en vældig populær Four Islands udflugt fra Krabi. Den kan enten gennemføres med speedbåd eller med de betydeligt mere charmerende longtailbåde.

- blandt Thailands smukkeste øer og kridhvide strande

Poda Island ligger 25 minutter fra Krabi og er en af de typiske thailandske øer med palmetrær og kalkstensklipper. Øen har måske den fineste strand i hele Krabi og et farverigt og spændende koralrev for snorklere. Der er både bar og restaurant på øen.

Chicken Island er øen med den karakteristiske klippeformation, der ligner en kylling. Her er der en dejlig strand, restaurant og gode muligheder for snorkling. Ved lavvande dukker der små sandbanker op, der på en fascinerende måde laver en gangbro over til Tub Island. Et meget besøgt sted i højsæsonen.

Hong Island ligger noget længere væk og er en udflugt i sig selv. Øen - eller nærmere ø-gruppen - består af en række kalkstensøer og nogle utrolig flotte sandstrande. For dem som bor i Krabi (Tubkaek Beach) er Hong Island ikke mere end 20 minutter væk.

Søg efter rejser til Four Islands

Flere destinationer