Antalyaområdet

Antalya bugten rummer mange kulturskatte og ferieperler og her ved kysten, som også kaldes Tyrkiets Riviera, ligger stederne på rad og række. Her finder du alt fra rimelige til luksuriøse hoteller, strandene er fantastiske og ligger i et varmt og tørt klima. I området ligger historiske steder side om side med golfbaner og flere andre aktiviteter. Pamukkale er områdets helt store oplevelse og består af kridhvide terasser af kalk, som er skabt gennem tusinder af år.

Tyrkiets Riviera

Helt syd på den tyrkiske riviera finder man en række feriebyer, som har mange forskellige ting at byde på. Området kan tilbyde seværdigheder, både når det gælder historie og natur. Et besøg til Pamukkale kan virkelig anbefales. Her har varme og kalkholdige kilder gennem tusinder af år opbygget kridhvide terrasser, der er som taget ud af en drømmeverden.

Feriestederne ligger som perler på en snor, med Kemer i vest og Alanya i øst. Tilsammen har disse steder noget til alle – både rimelige og luksuriøse hoteller, fantastiske strande, varmt og tørt klima, historie, golf og andre idrætsaktiviteter – og det hele med Taurus som malerisk baggrund.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Antalya-området
kalender DagDag NatNat BadBad