Abba Berlin hotel

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 29.6 km (28 mins)

Hotelinformation

Dette city-hotel ligger i centrum af Berlin blot en gåtur fra de eksklusive butikker på Kurfürstendamm og er godt forbundet med de øvrige bydele, idet der er 5 minutters gang til metrostationen Zoologischer Garten, 200 m til busstoppestedet på Bleibtreustraße og 800 m til S-togstationen Savignyplatz (S-Bahn). Herudover er der 15 minutter til fods til det eksklusive stormagasin KaDeWe fra dette business-hotel samt 5 minutters gåtur til kirken Gedächtniskirche, 3 km til monumentet Siegessäule og 4,5 km til Brandenburg Tor. Endvidere ligger lufthavnen Berlin-Tegel ca. 8 km fra konference-hotellet, mens der til lufthavnen Berlin-Schönefeld er omkring 20 km.

Dette designer-hotel tilbyder 214 værelser og en personlig service, der vil tilfredsstille behovene hos selv de mest krævende gæster. Hotellet blev bygget i 2009, er indrettet i en moderne stil og tilbyder høje kvalitetsstandarder og god service. Herudover bydes gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, garderobe, aviskiosk og elevator. Gæsterne kan også slappe af i fjernsynsstuen, nyde en drink i salonens bar og spise middag i restaurant Abba Mía. Endvidere tilbydes forretningsrejsende konferenceindretninger og mødelokaler. Mod betaling kan gæsterne desuden benytte sig af stedets WLAN/internetadgang, bestille roomservice og vasketøjsservice, parkere bilen i garagen og leje cykler.

Alle værelser er designet med ønsket om at tilbyde den bedste komfort. De moderne designerelementer på værelserne omfatter træoverflader og lys dekoration og er designet med ønsket om at tilfredsstille både forretningsrejsende og feriegæster. Desuden rummer alle værelser eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbelt- eller kingsize seng og regulerbare klimaanlæg og radiator. Til de yderligere behageligheder hører en telefon, satellit-tv, radio, safeboks, minibar og internetadgang.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider