Hotel Bristol Berlin

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 28.6 km (30 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger i centrum af byen på den fantastiske boulevard Kurfürstendamm, i Berlins forretningsområde kun 9 km fra lufthavnen Tegel og omkring 500 m fra banegården Zoologischer Garten. Herudover er der blot 10 minutter i bil til det internationale messecenter ICC.

Hotellet blev bygget i 1950'erne og råder over i alt 301 værelser, heraf 52 luksuriøse suiter. En ekstraordinær kombination af klassisk charme og moderne elegance samt en enestående, førsteklasses service garanterer dette traditionelle hotels succes. Af faciliteter tilbyder hotellet endvidere en foyer, elevatorer, en café, en frisørsalon, en pianobar og en restaurant med ikkerygerområde og terrasse, ligesom forretningsrejsende kan gøre brug af fest- og konferencelokalerne.

Alle værelser og suiter er elegant og komfortabelt indrettet. De rummer eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv og en radio. Hertil kommer minibar og et klimaanlæg som standardindretning. Der tilbydes også 6 forskellige slags puder og specielle sengebetræk for gæster med allergi.

Efter en lang sightseeingtur i Berlin eller et udmattende forretningsmøde er hotellets spa-område det perfekte sted at slappe af og lagre ny energi (mod betaling). Gæsterne kan gøre brug af fitness-studiet, solariet, dampbadet, den tørre sauna og det omfattende swimmingpoolområde samt bestille massagebehandlinger.

Hotellet tilbyder ophold med bed and breakfast. Gæsterne kan vælge imellem morgenbuffet eller kontinental morgenmad. Herudover tilbyder hotellet en frokostbuffet, frokost a la carte og aftensmad a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider