Atlantica Ocean Beach Resort

Maleme, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Chania (CHQ): 37.4 km (40 mins)
  • Bar
  • DistanceToTown: 19 km, Chania
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/kreta/maleme/atlantica-ocean-beach-resort/
  • Pool
  • PoolChildren
  • Aircondition
  • Restaurant

Hotelinformation

Skønt familiehotel med masser af aktiviteter

Direkte på den brede stenstrand i Maleme ligger dette sublime familiehotel, Atlantica Ocean Beach Resort (Tidl.Creta Princess Aqua Park & Spa). Hotellet tilbyder foruden masser af aktiviteter for hele familien. Du bor med All Inclusive og har de bedste rammer for en vellykket familieferie med gode destinationer for dagsudflugter lige rundt om hjørnet.

Strand og pools i skøn forening
Hotellet har hele tre poolområder, herunder en stor pool med poolbar i midten, hvor der er plads til afslapning og sjov for alle aldre. Derudover er der en lav SPLASH-pool, hvor familiens mindste kan hygge sig og plaske rundt i det skønne vand. Hotellet har hele fem vilde vandrutsjebaner, hvor du kan køre om kap med dine medrejsende og mærke det kildende sus i maven.

Hotellets placering direkte på stranden indbyder til afslapning. Der er solstole og parasoller både omkring pool og på stranden, som er gratis for hotellets gæster at benytte. Du kan også låne strand- og poolhåndklæder af hotellet mod et depositum.

Underholdning og aktiviteter
For de yngste gæster er der – foruden mange timers sjov i poolen – også en række aktiviteter at kaste sig over. Hotellet har en legeplads samt en international børneklub, som laver aktiviteter for de 4-12-årige med bl.a. minidisko.

For de større gæster, er hotellets fitnesscenter åbent 24 timer i døgnet (16+). Vil du hellere træne sammen med andre, er der daglige aktiviteter og sportsfaciliteter som en beachvolleybane, fodboldbane og basketballbane. Vil du hellere udfordre hele familien i et slag minigolf, er det også en mulighed.

I hotellets spa- og skønhedssalon er det muligt at forkæle dig selv med massage, tyrkisk bad, en manicure med mere (mod betaling).

Sådan bor du
På Atlantica Ocean Beach Resort bor du på lyse værelser, som alle er udstyret med aircondition, TV, køleskab, hårtørrer, safebox (mod betaling), te- og kaffefaciliteter og WiFi. Vælg mellem følgende værelsestyper.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse – 2 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse. Der er plads til to personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, skrå havudsigt – 2. pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med skrå havudsigt. Der er plads til to personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, havudsigt – 2 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til to personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse – op til 3 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse. Der er plads til op til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, skrå havudsigt – op til 3 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med skrå havudsigt. Der er plads til op til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, havudsigt – op til 3 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng og separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til op til tre personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse – op til 4 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng, sovesofa og opholdsplads samt separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse. Der er plads til op til fire personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, skrå havudsigt – op til 4 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng, sovesofa og opholdsplads samt separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med skrå havudsigt. Der er plads til op til fire personer på værelset.

Dobbeltværelse, balkon/terrasse, havudsigt – op til 4 pers.
Ca. 23 m2 dobbeltværelse med dobbeltseng, sovesofa og opholdsplads samt separat badeværelse med bruser. Derudover er der balkon eller terrasse med havudsigt. Der er plads til op til fire personer på værelset.

Suite med balkon/terrasse
Suiten er ca. 46 m2 og består af et soveværelse med en dobbeltseng samt en stue med dobbelt sovesofa. Der er også et badeværelse med bruser. Derudover er der også en balkon eller terrasse. Der er plads til op til fire personer.

Suite med balkon/terrasse og skrå havudsigt
Suiten er ca. 46 m2 og består af et soveværelse med en dobbeltseng samt en stue med dobbelt sovesofa. Der er også et badeværelse med bruser. Derudover er der også en balkon eller terrasse med skrå havudsigt. Der er plads til op til fire personer.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive.

Mere om Atlantica Ocean Beach Resort
Bemærk at mænd bedes bære lange bukser i den asiatiske a la carte restaurant under middagen.

Gameroom er mod gebyr.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider