Atlantica Ocean beach Resort

Maleme, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 18 km
  • Lufthavn Chania (CHQ): 37.4 km (40 mins)

Hotelinformation

Det moderne strandhotel ligger midt på den lange sand- og grusstrand. Tre gange dagligt er der mulighed for at tilbagelægge de ca. 17 km til Chania med hotellets gratis shuttlebus. Det kan rigtig godt betale sig at drage på opdagelse i det dejlige område med dets små pittoreske fiskerlandsbyer. I de umiddelbare omgivelser, ca. 500 m, finder man endvidere mange forskellige indkøbsmuligheder. Chania lufthavnen ligger ca. 30 km væk.

Det særdeles velholdte strandhotel og råder over en hovedbygning samt havebungalows med i alt 420 værelser. I den indbydende og klimatiserede foyer finder man en reception og en elevator. Gæsterne kan opbevare deres værdigenstande i hotellets safebokse samt veksle penge. På hotelkomplekset ligger der et lille supermarked med mange indkøbsmuligheder. Herudover råder hotellet over en juveler og et posthus. I hotellets to barer, i den smarte café og i de to restauranter finder gæsterne med sikkerhed kulinariske tilbud for enhver smag. Gæsterne kan slappe af med en spændende film i fjernsynsstuen eller danse til tidens rytmer på diskoteket. Derudover står der også to konferencelokaler med plads til 550 personer til rådighed for forretningsrejsende. De yngste gæster kan boltre sig i miniklubben eller på legepladsen. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vasketøjsservice samt at få hjælp i tilfælde af sygdom. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse. Til de videre faciliteter hører hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar/køleskab samt safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt. Alle værelser har en fantastisk udsigt over havet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider