Trendy storby og skøn strand

Trendy storby og skøn strand

Barcelona

Der går direkte fly til Barcelona dagligt. Flyveturen tager blot nogle timer. Barcelona er en utrolig spændende by at besøge - kan nemt besøges flere gange. Byen er hovedstaden i regionen Catalonien og mange mener, at byen er mere interessant at besøge end landets hovedstad Madrid.

Om det er rigtigt eller ikke er vanskeligt at sige, men Barcelona er en spændende by. Det er der ingen tvivl om. Barcelona byder på de nyeste trends indenfor mode, restauranter og udeliv, og kan samtidig vise frem verdenskendt arkitektur og fantastiske kunstgallerier. Om det ikke er nok, da har Barcelona i tillæg fire strande, hvor den største og mest populære ligger midt i byen. 

Barcelonas populære bydele 

Barcelona har mange bydele. De mest interessante ligger i nærheden af hinanden og i centrum, så du kan lidt gå imellem dem.  Bydelene Gràcia og El Born konkurrerer imod hinanden om at være den mest trendy. Grácia har nok flest lokale designere, veganske restauranter, økologiske madbutikker og yogastudioer end hvad du vil finde i El Born. Begge bydele har massevis af mødesteder, hyggelige barer og alle slags restauranter fra lokale tapasbarer til flotte Michelin-restauranter. Er du specielt interesseret i strandliv, mens du besøger storbyen er La Barceloneta stedet. Bydelen ligger nemlig helt ned til den flotte strand Platja de la Barceloneta. L'Eixample er den største bydel, hvis du ønsker at beundre Gaudis arkitektur. Barri Gótic er det historiske centrum, hvor du finder de ældre bygninger i byen. Bydelen har smalle, trange gader. Til trods for sine gamle bygninger og kaldenavnet “den gamle bydel”, vil du fortsat finde nye trendy cafeer og barer her. 

S*eværdigheder*, arkitektur, kunst

Seværdigheder er nærmest uendelige. Den smukke katedral La Sagrada Familia af arkitekten Antoni Gaudi er en af verdens mest berømte bygningsværk. Den blev påbegyndt i 1883 og er fremdeles under opførelse. En anden af Gaudis værker er parken Park Güell, som står på  UNESCO's verdensarvliste, og den ligger på en højde i den nordlige del af byen. Barcelona har i tillæg et massevis af gallerier og museer, hvor store kunstnere som Dalí, Miro og Picasso kan opleves. 

Strandbyen Barcelona 

La Barceloneta er bydelen som ligger helt ned til den populære strand med samme navn, Platja de la Barceloneta. Er det varmt i vejret er det absolut fristende at bruge nogle timer her. Stranden er herlig, strandpromenaden er lang og hyggelig med et bredt udvalg af udeserveringer og der er massevis at se på langs strandkanten. Er du i humør til sport, da er det muligt at spille strandvolley eller tage en tur på jetski.

Restauranter, udeliv, shopping

Barcelona har nok nogle af verdens allerbedste restauranter. variationen er næsten lige så stor som antallet af restauranter. Der findes et utal af tapasbarer i byen og det er forståeligt. Herligt middelhavsmad inkludere fersk fisk og skaldyr. I tillæg er her mad fra alle verdens hjørner. Det er dyrt og billigt, økologisk eller vegansk. Der findes uendelig mange barer, og klubber, og kan du lide at shoppe er dette definitivt byen for dig. Barcelona er et modemekka med de nyeste trends i fokus.

Søg efter rejser til Barcelona

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Barcelona:

DagDag NatNat BadBad
Januar 13°C 4°C 14°C
Februar 15°C 5°C 13°C
Marts 16°C 7°C 14°C
April 18°C 8°C 16°C
Maj 20°C 12°C 19°C
Juni 24°C 16°C 23°C
Juli 28°C 19°C 25°C
August 28°C 19°C 26°C
September 26°C 17°C 25°C
Oktober 22°C 13°C 23°C
November 17°C 8°C 19°C
December 14°C 6°C 16°C

Prognose for Barcelona:

Flere destinationer