Costa Doradas smukke kystlinje med dejlige strande og hyggelige byer

Costa Doradas smukke kystlinje med dejlige strande og hyggelige byer

Costa Dorada

Costa Dorada betyder den gyldne kyst. Navnet passer perfekt. Kysten består af ca. 80 kilometer med karamel-farvet strande, som ligger i små og større bugter, på rad og række syd for Barcelona.

Landsbyerne langs kysten er populære feriesteder, hver by har sin egen charme. Fælles for mange af byerne er, at det er let at tage på udflugt til storbyen Barcelona.

Gyldne strande på rad og række

Strandene som strækker sig kilometervis syd fra Barcelona er fløjlsbløde og gyldne. Nogle ligger i små, intime bugter, nogle er midt i en by og andre er brede og lange, hvor der er god plads imellem solstolene og parasollerne. Vandsportsaktiviteter tilbydes ved flere af strandene. 

Aktiviteter og udflugter

Det er enkelt at transportere sig imellem byerne langs  Costa Dorada enden med udlejningsbil eller med tog. Det er togforbindelse til Barcelona flere ganger om dagen. Sitges regnes for at være kystens mest elegante ferieby, mens Salou og Cambrils er de mest familievenlige, men dette er smag og behag og helt op til dig at afgøre. Inde i landet er der bjergrige områder, med spændende aktiviteter som bl.a. klatring. Fra bjergområderne er der en smuk udsigt over kysten. Der er flere store marinaer og mindre havne langs hele kysten. Det er muligt at tage på bådture eller sejlture fra flere af byerne.

Søg efter rejser til Costa Dorada

Vejr og klima

Prognose for Costa Dorada:

Fly + hotel

Salou ★★★ 3n 1.454,-
La Pineda ★★★★ 3n 1.508,-
Cornellà de Llobregat ★★★ 3n 1.589,-
Cambrils ★★★★ 3n 1.617,-
Tarragona ★★★ 4n 1.619,-
Badalona ★★★★ 3n 1.639,-
Sitges ★★ 4n 1.659,-
Castelldefels ★★ 4n 1.729,-
Sant Cugat ★★★ 3n 1.824,-
Vilanova i la Geltrú ★★★ 4n 1.849,-

Søg efter rejser til Costa Dorada

Kort

Costa Dorada

Destinationer i Costa Dorada

Flere destinationer