Smukke, populære Sitges har meget at byde på

Smukke, populære Sitges har meget at byde på

Sitges

Populære Sitges ligger en kort togtur syd for Barcelona. Byen er elegant og hyggelig med fine butikker, kunstgallerier, gode restauranter, barer og i sommermånederne er det et livlig natteliv her.

Stranden er flot og lavvandet med finkornet, vaniljefarvet sand og langs strandpromenaden er det en smukke palmeallé med restauranter og barer. 

Strande, sol og bad 

Det ligger flere badebugter og smukke, gyldne og lavvandet strande i og rundt Sitges. Derfor trives alle her, inkl. børnefamilierne. Sitges har ca. 300 solskinsdage i året og klimaet er behageligt fra tidlig på foråret til langt ud på efteråret. Midt på sommeren, når feriesæsonen er på sit højeste, kan der blive lidt trangt om pladsen på de populære strande, men tidlig sommer og udover efteråret er det god plads og dette kan derfor være utrolige hyggelige tidspunkter for at besøge byen.

Kultur, shopping og udeliv

Sitges har flot, historisk arkitektur, og i den gamle bydel er gaderne charmerende smalle og med smukke blomsterdekorationer. Takket være en byens åbenhed og inkluderende holdning, har byen blevet et populært rejsemål blandt homoseksuelle og regnbueflaget vejer stolt udenfor flere hoteller og barer. Sitges har et bredt tilbud af gode restauranter, så er du madinteresseret da er dette definitivt rette sted. Velsmagende middelhavsmad, fersk fisk fra havet og ikke mindst tapas af god kvalitet serveres på mange restauranter. Der er flere vindistrikter i området, så prøv gerne lokalproduceret Cava og Priorat. I sommermånederne er der et pulserende udeliv i Sitges. Mange starter aftenen med at nyde et glas på en af de mange udendørs cafeer langs strandpromenaden, og har du lyst, da er det bare at fortsætte aftenen i Carrer del Pecat eller Carrer Sant Bonaventura. 

Sporty aktiviteter 

Området omkring Sitges er perfekt for cykling. Der findes flere steder hvor cykler udlejes, så hvorfor ikke udforske omgivelserne imens du træner. Her er også flere tennisbaner og golfbaner. På de større strande findes der et varieret udvalg af vandsport. 

Udflugter

Det er nemt at besøge nabobyerne enten på cykel, med udlejningsbil eller med toget. Toget til Barcelona har flere daglige afgange og tager ca. 45 minutter.

Søg efter rejser til Sitges

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sitges:

DagDag NatNat BadBad
Januar 13°C 4°C 14°C
Februar 15°C 5°C 13°C
Marts 16°C 7°C 14°C
April 18°C 8°C 16°C
Maj 20°C 12°C 19°C
Juni 24°C 16°C 23°C
Juli 28°C 19°C 25°C
August 28°C 19°C 26°C
September 26°C 17°C 25°C
Oktober 22°C 13°C 23°C
November 17°C 8°C 19°C
December 14°C 6°C 16°C

Prognose for Sitges:

Fly + hotel

Hotel Medium Romàntic ★★ 4n 1.659,-
Port Sitges ★★★★ 4n 1.749,-
Ibersol Antemare Hotel ★★★★ 4n 1.759,-
Hotel Subur ★★★ 4n 1.789,-
Subur Maritim Hotel (ex Best Western) ★★★★ 4n 1.799,-
Kalma Sitges Hotel ★★★★ 4n 1.899,-
Platjador ★★★ 4n 2.029,-
Medium Sitges Park ★★★ 4n 2.099,-
Estela ★★★★ 3n 2.103,-
Calipolis ★★★★ 4n 2.209,-

Søg efter rejser til Sitges

Kort

Sitges

Flere destinationer