Billede af Splitområdet

Splitområdet

Splitområdet er området, du bør besøge, hvis du er nysgerrig på de populære øer Brač og Hvar, men ikke kun det, langs hele kysten ligger der små charmerende landsbyer, og kun en times biltur sydpå ligger Makarska Riviera.

Her er der med andre ord ingen grund til at blive på bare ét sted, og samtidig er hvert eneste sted smukt nok til en hel ferie.

Krystalklart badevand og smukke øer

Skærgården er fuld af små og store øer. Nogle af øerne er knyttesmå og ubeboede, nogle har kun et fyrtårn, og andre er beboede med en hyggelig landsby og nogle hoteller og pensionater. Sådan er det med øerne udenfor Splitområdet. Hvar og Brač er store øer, og her kan man sagtens tilbringe en hel ferie. Der går færger fra fastlandet til begge øerne. Bådture er populære, og da der er mange klipper i området og meget klart vand, er snorkling en fantastisk aktivitet.

Mad og drikke

Kroatien har et spændende køkken med gode madoplevelser. Inspirationen er hentet fra nabolandene både i øst og vest. Her får du serveret god pizza og risotto ud over de populære grillretter, som er typiske for Balkan-området. Fisk og skaldyr er selvfølgelig også på menuen, og det er ekstra hyggeligt, at prisniveauet er en del lavere end i nabolandet Italien. Flere af de lokale vine er absolut værd at prøve.

Centrum i regionen

Split er centrum i denne region og Kroatiens næststørste by. Byen er en blanding af en moderne storby og gamle romerske bygningsværker og befinder sig på UNESCO's verdensarvsliste.

Søg efter rejser til Splitområdet

Vejr og klima

Prognose for Splitområdet:

Fly + hotel

Makarska ★★★ 7n 2.098,-
Vela Luka ★★★ 7n 2.460,-
Makarska Rivieran ★★★★ 7n 2.498,-
Baška Voda ★★★ 7n 2.503,-
Brač ★★★★ 7n 2.532,-
Trogir ★★★★ 7n 2.708,-
Seget Donji ★★★ 7n 2.769,-
Brela ★★★★ 7n 2.826,-
Podstrana ★★★ 7n 2.834,-
Split ★★★★ 7n 2.840,-

Søg efter rejser til Splitkysten

Kort

Splitområdet

Destinationer i Splitområdet

Flere destinationer