Billede af Stalis

Stalis

Det har været stor udvikling i turismen langs nordøstkysten af Kreta, hvilket har ført til, at flere små, hyggelige feriebyer er dukket op. Blandt disse er Stalis. Stalis ligger mellem de to mere livlige steder Hersonissos og Malia.

I modsætning til sine "nabobyer" har Stalis ikke det hektiske natteliv, hvilket gør stedet til et fantastisk feriemål for familier med børn.

Sol, bad og strande

Strandene har dejligt gyldent sand og azurblåt vand, der er lavt og perfekt til leg for både små og store. Der er også mulighed for at deltage i mange former for vandsportsaktiviteter. Om aftenen kan man gå barfodet langs stranden og nyde de pragtfulde solnedgange.

Mad og drikke

Selvom Stalis ikke har det hektiske natteliv, findes der flere gode tavernaer, restauranter, barer og caféer, hvor man kan nyde god mad og drikke. Stalis er forbundet med nabobyen Malia via en strandpromenade, hvor der ligger butikker, restauranter, caféer og barer.

Udflugter

Skulle man have lyst til en forandring i feriehverdagen, er der gode busforbindelser både mod vest til Iraklio og mod øst til Agios Nikolaos. Hvis man lejer en bil for at udforske indlandet med dets vidunderlige landskab, er der mange hyggelige små landsbyer inden for kort afstand, som absolut kan være et besøg værd. Det historiske Knossos ligger cirka 30 kilometer fra Stalis og er det største arkæologiske fund fra den græske bronzealder.

Søg efter rejser til Stalis

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Stalis:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 9°C 18°C
Februar 16°C 9°C 17°C
Marts 17°C 10°C 17°C
April 20°C 12°C 18°C
Maj 24°C 15°C 20°C
Juni 27°C 19°C 24°C
Juli 29°C 22°C 26°C
August 28°C 22°C 27°C
September 26°C 19°C 26°C
Oktober 23°C 16°C 24°C
November 20°C 13°C 21°C
December 17°C 11°C 19°C

Prognose for Stalis:

Flere destinationer