Billede af Lissabonområdet

Lissabonområdet

Lissabonområdet er området langs Atlanterhavskysten, som strækker sig fra hovedstaden Lissabon og nordpå. Her finder du en række dejlige badebyer. Desuden er Lissabon sandsynligvis Europas mest charmerende hovedstad.

En rejse hertil vil være en oplevelse af nærhed til havet og smuk natur, uanset om du vælger at være i selve Lissabon eller tage til byerne ved strandene uden for byen. Det er let at rejse langs kysten, enten du vælger at leje en bil eller benytte toget. Togstationen Cais do Sodre ligger tæt på havet og samtidig midt i Lissabon. Herfra er togrejsen smuk og kort til de nærliggende byer Carcavelos, Estoril og Cascais. Ønsker du at bo i Lissabon, er det nemt at tage på dagsture til badebyerne langs kysten.

Mad og drikke

Portugal er en nation af søfarende. Det mærkes på det portugisiske køkken, og bacalao er måske den mest kendte ret. Der er stor tilgang til frisk fisk, og de forskellige restauranter har ofte deres egne specialiteter, så det er absolut værd at prøve, hvad der står på dagens menu. Vinho Verde er den portugisiske grønne vin, der er let og ung og gerne let mousserende. Bliv ikke overrasket, hvis den grønne vin også kommer i hvid og rød variant. Der findes faktisk også en rosévin af Vinho Verde, men den er mere sjælden. Glem ikke at prøve den traditionelle bagvare, Pastel de Nata, af butterdej og æggekage. Disse små kager serveres på de fleste bagerier over hele Portugal.

Strande og smuk natur

Hele kysten er en lang række af gyldne, dejlige strande. Nogle ligger i små bugter for sig selv, andre midt i en by, andre er flere kilometer lange med uendeligt meget plads. Dette område er et paradis for surfere, og især om efteråret og vinteren er bølgerne store og tiltrækker surfere i verdensklasse. Om foråret og sommeren er vandet som regel roligt, og det er perfekt til badegæster og måske en og anden nybegynder på surfbrættet. Med en rejse til Lissabonområdet er du sikret en ferie med charmerende byer, tæt på havet og med utroligt smuk natur lige rundt om hjørnet.

Søg efter rejser til Lissabonområdet

Fly + hotel

Sintra ★★★★ 7n 3.126,-
Setúbal ★★★★ 7n 3.190,-
Estoril ★★★★ 7n 3.209,-
Costa da Caparica ★★★★ 7n 3.249,-
Ericeira ★★★ 7n 3.335,-
Sesimbra ★★★★ 7n 3.498,-
Tróia ★★★★ 7n 3.620,-
Nazare ★★★ 7n 3.664,-
Cascais ★★★★ 7n 3.719,-
Porto Salvo ★★★★ 7n 3.963,-

Søg efter rejser til Lissabons kyst

Destinationer i Lissabonområdet

Flere destinationer