Torremolinos

I Torremolinos har man næsten ubegrænsede muligheder for aktiviteter og steder at bo. Der er flere forskellige vandsportsmuligheder at vælge imellem på de lange, velholdte strande. Når mørket sænker sig, åbner der sig et hav af fornøjelser, som tiltaler de fleste - en blanding af glitrende barer og tiltalende butikker. I Torremolinos ligger et flot gammelt vagttårn, Torre de los Molinos, som byen har sit navn efter. Dette er blot et af mange historiske mindesmærker man kan opleve i byen, som har en lang historie. Det er også muligt at deltage i en af de mange festivaler, der holdes her. Benalmadena ligger ca. 3 km fra Torremolinos. Mellem Marbella og Torremolinos er der 45 km, og fra lufthavnen i Malaga er der 8 km.

Torremolinos ligger smukt placeret på Costa del Sol

Byen var et af de første rejsemål, hvor solhungrende skandinaver kunne tilbringe deres feriedage. Her fik turistene en hjertlig velkomst af varme og venlige folk, som tog i mod dem med åbne arme.

I Torremolinos lever de historiske traditioner hånd i hånd med et moderne byliv. Historisk set har befolkningsgrupper rundt omkring i hele Middelhavet været bosat på kyststrækninger som denne og ligesådan har pirater og andre udefrakommende forsøgt at trænge ind og plyndre byer som Torremolinos. Hvert år fejres der her et stort antal historiske festivaler, hvor det gennemgående tema er sejeren over indtrængere. I centrum af byen findes flere arkitektoniske mindesmærker, deriblandt vagttårnet Torre de los Molinos, som byen er opkaldt efter.

Torremolinos har et væld af aktiviteter du kan foretage dig på ferien, her er alt fra strandliv med vandsprtsaktiviteter til golf. Restaurantlivet har lange traditioner i området og du bør særligt smage de lokale små stegte fisk, der smager fantastisk. Når mørket sænker sig over byen starter det aktive aften- og natteliv med rig mulighed for underholdning.

Benalmadena ligger ca 3 km fra Torremolinos. Mellem Marbella og Torremolinos er det 45 km, og til lufthavnen i Malaga er det kun 8 km.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Mediterraneo Carihuela Hotel ★★★ 7n 1.380,-
Carmen Teresa ★★★ 7n 1.447,-
Los Jazmines ★★★ 7n 1.492,-
El Tiburón Hotel Boutique ★★★★ 7n 1.515,-
Leiligheter Sol Timor ★★★ 7n 1.586,-
Ecuador Park ★★ 7n 1.767,-
Isabel ★★★★ 7n 1.879,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Torremolinos
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 17°C 9°C 15°C
februar 17°C 9°C 14°C
marts 19°C 11°C 15°C
april 20°C 12°C 15°C
maj 23°C 15°C 17°C
juni 27°C 19°C 18°C
juli 29°C 21°C 21°C
august 30°C 22°C 22°C
september 28°C 20°C 21°C
oktober 24°C 16°C 19°C
november 20°C 12°C 17°C
december 17°C 9°C 16°C
Prognose for Torremolinos