Mallorca

Mallorca er en af Europas helt store feriedestinationer. Her på øen finder man fantastisk natur, lange badevenlige strande og skøn mad. Et plus er at man trods øens popularitet stadig kan finde uforstyrrede steder, hvor man kan slappe af og komme helt ned i feriegear. Mod syd ligger Palmabugten og mod nord Alcudiabugten og dette er de to mest besøgte steder på øen. Øens hovedstad er Palma de Mallorca, og byen byder på historiske seværdigheder, tapasbarer og gode handlemuligheder. Vælger man at besøge øen om foråret er det oplagt at tage på vandreture for at opleve naturen i al sin frodighed.

Ferieparadiset Mallorca

I årtier har Mallorca været Europas og især skandinavernes ferieparadis. En grund til dette er nok øens lange, indbydende sandstrande, den gode mad og det smukke landskab med mange områder, som stadig er uforstyrrede – et Mallorca, man virkelig kan nyde.

De to mest besøgte bugter er den sydlige Palmabugt og den nordlige Alcudiabugt. Mere end halvdelen af befolkningen bor i den livlige hovedstad, Palma de Mallorca, som har en interessant historie, hyggelige tapasbarer og gode indkøbsmuligheder. Mallorca passer for alle: børnefamilier, pensionister, par og de unge, der gerne vil feste.

Om foråret er landskabet saftigt og grønt og øen er fantastisk smuk med i al sin frodighed og klimaet er behageligt. På denne årstid passer det perfekt at cykle eller vandre. Det er gode muligheder for at komme med på arrangerede vandreturer med forskellige grader af sværhed. Fælles for dem alle er, at du kan opleve en fantastisk natur med stor variation i faunaen.

Det er også oplagt at leje bil under et besøg på Mallorca, da det giver helt andre muligheder for at komme langt omkring på øen. Uanset hvilken tid på året du rejser, så har Mallorca noget at tilbyde i form af natur eller festivaler.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Sa Coma de Banyalbufar ★★★ 7n 3.584,-
Can Ribera Boutique Hotel ★★★★ 7n 3.918,-
Son Julia Country House & Spa ★★★★★ 7n 4.478,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Mallorca
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 15°C 4°C 15°C
februar 16°C 4°C 14°C
marts 17°C 4°C 15°C
april 19°C 6°C 16°C
maj 23°C 10°C 20°C
juni 27°C 15°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 18°C 26°C
september 28°C 16°C 26°C
oktober 23°C 12°C 24°C
november 19°C 8°C 21°C
december 16°C 5°C 17°C
Prognose for Mallorca