Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Tanzania

Forside » Tanzania

Tanzania

Exotiske Tanzania byder på Afrikas bedste oplevelser

Tanzania er det største land i Østafrika og grænser op til hele 8 lande på det afrikanske kontinent. Her har man fundet nogle af de første spor af homo sapiens og landet har en lang og spændende historie.

I Tanzania finder du nogle af de mest kendte nationalparker i verden, blandt andet Serengeti, der er en meget populær safaridestination. I det nordlige Tanzania ligger bjerget Kilimanjaro, der er en slags port til flere af de bedst kendte safariparker. Lige udenfor Tanzanias kyst ligger Zanzibar, en fantastisk ø der straks giver billeder i hovedet af lange, hvide strande, azurblåt vand, daseferie i hængekøje og palmer. En ægte paradisø!

Tanzania giver det bedste fra Afrika kombineret i ét land; flotte bjerge, smukke landskaber, jomfruelige strande og spændende kulturskatte!

Kart Tanzania

Serengeti

Serengeti, safaridrømmen starter her

Serengeti er en nationalpark i Tanzania, vest for Kilimanjaro, lige ved grænsen til Kenya. Serengeti er landets ældste nationalpark og står på UNESCOs verdensarvliste. Miljøhensyn og bæredygtig udvikling vejer derfor tungt her, og bio-turisme er en vigtig del af myndighedernes agenda for at bevare flora og fauna.

Parken er kendt for den store årlige invasion af gnuer og stedet er perfekt hvis du bare én gang i livet skal opleve 'The Big Five': løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard. I tillæg kan du opleve giraf, zebra, geopard, krokodille, hyæne, bavian og 50 andre pattedyr!

En typisk safari kan være som følger:

Dag 1: Ankomst Kilimanjaro og overnatning på hotel i den lille landsby Arusha
Dag 2: Tidlig afrejse til Lake Manyara, hvor vi ser dyr i 3-4 timer. Overnatning i Lake Manyara
Dag 3: Afrejse efter morgenmaden. 'Game drive' - dvs. på jagt med kamera for at se dyr på vejen frem til Serengeti. Overnatning i Serengeti
Dag 4: 'Game drive' hele dagen i Serengeti. Overnatning i Serengeti
Dag 5: Tidlig afgang mod Ngorongoro. 'Game drive' i verdens største krater. Overnatning i Ngorongoro
Dag 6: Afrejse efter morgenmaden og tilbage til Arusha/Kilimanjaro SEND OS EN FORESPØRGSEL OM SAFARI I TANZANIA:KONTAKT OS

Serengeti er perfekt til at kombinere med et ophold på Zanzibar!


» Bilder og kart fra Serengeti

Serengeti