Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Barbados

Forside » Barbados

Barbados

Rejs til Barbados - og opdag essensen af Caribien

Barbados er en af de mest kendte øer i Caribien og også en af de øer hvor turismen først rigtigt etablerede sig. Efter at have været under britisk styre siden 1600-tallet, blev landet i 1966 uafhængigt, men den britiske kultur har sat sine spor, både i sproget (engelsk er det officielle sprog) og ved at de fortsat kører i venstre side af vejen. Hovedstaden hedder Bridgetown, og har (inklusiv forstæder) 110.000 indbyggere.

På baggrund af dette er landet også blevet et af de mest velstående i Caribien, med en høj levestandard, god infrastruktur og dermed også et lidt højere prisniveau end på andre caribiske øer. Stadig billigere end hjemme, men på de større hoteller og i turistområder som Holetown og Saint Lawrence Gap er priserne næsten som i Scandinavien.

Barbados ligger så langt sydøst på, at den ikke kommer ind i orkanbæltet og øen kan dermed besøges hele året. Det bedste vejr får man fra december til juli, mens det i oktober og november kan være noget ustabilt. Vil du gøre et kup har hotellerne de laveste priser om efteråret og så får man meget valuta for pengene.

På Barbados finder du både hoteller og lejligheder med fuldt udstyret køkken. En del hoteller tilbyder også all-inclusive så rejser du med børn er dette en rigtig god løsning.

Er du ude efter et strandparadis med god standard, caribiske rytmer, et smilende folk, sol, varme og sand mellem tæerne, så er Barbados stedet for dig!Bridgetown

Britisk kolonistil møder caribiske farver i Bridgetown

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og ligger på vestkysten af øen. Det er en lille by som man sagtens kan sætte en dag af til at besøge. Her går livet sin vante gang og der er et behagelig tempo og en skøn, caribisk stemning, der hersker. De små farverige huse ligger på rad og række og små caféer og barer inviterer til en hyggelig pause. Her er ligger også mange flotte bygninger i britisk kolonistil og Barbados er måske selve definitionen på begrebet 'caribisk'.

Bridgetown er tax-free område og den shoppinglystne vil glæde sig over muligheden for at gøre nogle gode kup på bl.a. mærkevarer. Køb også gerne lokalt kunsthåndværk og souvenirs. Rom og krydderier er populært at tage med hjem.

I 2011 blev Bridgetown udnævnt til ét af de 25 nye steder på UNESCO's verdensarvsliste. Bor du i Holetown eller er der ikke langt til hovedstaden, så brug gerne en hel dag på byvandring.
» Bilder og kart fra Bridgetown


Holetown

Holetown - et mekka for madoplevelser, shopping og strandliv

Barbados' vestkyst ligger øens mest kendte turistområder. Området vender ud til det caribiske hav og ligger i læ for vinden, der ofte blæser kraftigere på nord- og østkysten. Derfor er vestkysten stedet hvor man finder det klareste vand og de bedste dykker- og snorkelmuligheder. Strande og små bugte ligger som perler på en snor og der er aldrig langt at gå til nærmeste badested.

I Holetown ligger flere af øens bedste restauranter, og underholdningstilbuddene er gode. Er du til shopping kan du nemt sætte et par timer af i shoppingcentret Limegrove Lifestyle, der åbnede i 2010. Her er der kendte mærkevarebutikker og designervarer til taxfree-priser.

Holetown ligger strategisk fint mellem Bridgetown og Saint Lawrence Gap og kun 25 minutter fra lufthavnen.
» Bilder og kart fra Holetown


Saint Lawrence Gap

Afslappet strandliv om dagen og et pulserende natteliv om aftenen

St. Lawrence Gap, eller The Gap, som stedet også kaldes, er et livligt turistområde på Barbados' sydkyst, ca. 10 minutter fra hovedstaden Bridgetown og knap 25 minutter fra Holetown. Her er der højt tempo og det vrimler med restauranter, barer og natklubber. Gourmet-restauranter og trendy barer ligger side om side med gamle pub's og rom-shops. Alt blandes i et karneval af farver, lyde og oplevelser. Mange steder har live-musik med lokale bands, så her kan du danse til langt ud på de sene nattetimer til calypso, reggae, rock og salsa.

Strandene her er også nogle af de bedste på øen. Med sin beliggenhed på syd-spidsen af Barbados, omfavnes området af en dejlig havbrise, der gør luften forfriskende dejlig på de varmeste dage.

The Gap er stedet for dig, der ønsker en livlig atmosfære, vandsport, natteliv, shopping og caribiske rytmer. Her finder du alt dette, - hele året.
» Bilder og kart fra Saint Lawrence Gap

Bridgetown | Holetown | Saint Lawrence Gap