Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Saint Lawrence Gap

Forside » Barbados » Saint Lawrence Gap
Klikk på bildet for å se neste
  Eventyrlig udsigt over stranden fra Southern Palms Beach Club Næste 
Saint Lawrence Gap

Afslappet strandliv om dagen og et pulserende natteliv om aftenen

St. Lawrence Gap, eller The Gap, som stedet også kaldes, er et livligt turistområde på Barbados' sydkyst, ca. 10 minutter fra hovedstaden Bridgetown og knap 25 minutter fra Holetown. Her er der højt tempo og det vrimler med restauranter, barer og natklubber. Gourmet-restauranter og trendy barer ligger side om side med gamle pub's og rom-shops. Alt blandes i et karneval af farver, lyde og oplevelser. Mange steder har live-musik med lokale bands, så her kan du danse til langt ud på de sene nattetimer til calypso, reggae, rock og salsa.

Strandene her er også nogle af de bedste på øen. Med sin beliggenhed på syd-spidsen af Barbados, omfavnes området af en dejlig havbrise, der gør luften forfriskende dejlig på de varmeste dage.

The Gap er stedet for dig, der ønsker en livlig atmosfære, vandsport, natteliv, shopping og caribiske rytmer. Her finder du alt dette, - hele året.


» Kort over Saint Lawrence Gap
Eventyrlig udsigt over stranden fra Southern Palms Beach Club Gap har et varieret udvalg af restauranter - her er alt fra fastfood til luksusrestauranter Udsigten fra Amaryllis Beach Resort 10 minutter vest for Gap På den østlige del af Gap ligger flere billigere hoteller og guest houses
Worthing Beach ligger nogle få minutter fra Gap og har mange prisfornuftige hoteller Nyd en sundowner ved poolen i Gap Stranden i Gap er af højeste kvalitet  - silkeblødt, fint sand og det klareste vand Souhern Palms Beach Club & Resort Hotel ligger midt i Gap