Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Dominikanske Republik

Forside » Dominikanske Republik

Dominikanske Republik
Hovedstaden på den Dominikanske Republikk er Santo Domingo med ca. 2,5 million indbyggere. Caribien er kendetegnet ved sine mange rytmer, og det er merengue, som dominerer. På dansegulve i hele landet spilles der merenguemusik, og det er umuligt at holde hoftene stille i denne livlige og glade dans. Der findes meget at blive fascineret af i den Dominikanske Republik: den frodige, grønne natur og de smukke strande. Priserne er lave, og man får meget for pengene. Mange af hotellerne ligger ved stranden og har All Inclusive.
Kart Dominikanske RepublikCabarete
Cabarete er en lille by med en afslappet atmosfære. Byen ligger på den nordlige del af den Dominikanske Republik. Her finder man lange, herlige sandstrande, og byen er et paradis for surfere pga. de ideelle vindforhold. I cabarete er der hyggelige caféer og mange gode restauranter med levende musik. Restauranterne serverer bl.a. udsøgte skaldyrsdelikatesser. På strandbarerne er der et spændende udendørs liv.
» Bilder og kart fra Cabarete

Costa Dorada
Mange solentusiaster rejser til populære Costa Dorada, og det er let at forstå hvorfor. På den lange, fine sandstrand er der flere aktiviteter at vælge imellem, men hovedaktiviteten er aslapning.
» Bilder fra Costa Dorada

Playa Dorada
Playa Dorada ligger bare et par kilometer fra den større by, Puerto Plata. Den lange strand omgives af palmer, og den er fin og hvid samt lavvandet. På stranden kan man vælge blandt mange aktiviteter som windsurfing, kajak og snorkling. I Playa Dorada er der mange behagelige all inclusive-hoteller, og mange af dem ligger lige ned til stranden.
» Bilder fra Playa Dorada

Sosua
Sosua ligger i en fin bugt ved en af nordkystens fineste strande, der er omgivet af kokospalmer, og vandet er klart. Uden for bugten ligger der et lille koralrev, og det er populært at snorkle og dykke her. Langs stranden ligger der flere barer og restauranter, og mange lokale sælgere har sine salgsboder her. Atmosfæren i Sosua er caribisk og afslappet.
» Bilder fra Sosua

Cabarete | Costa Dorada | Playa Dorada | Sosua