Billige pakkerejser:
Viser af rejser.
Vis flere og ændre >>

Vietnam

Forside » Vietnam

Vietnam


Phan Thiet

Hyggelig by ved kysten med geniun atmosfære

Et par timer fra Ho Chi Minh-City ligger Phan Thiet, en traditionel vietnamesisk by som mange vælger at besøge når man f.eks holder ferie i byen Mui Ne, der er en fin lille by med en dejlig strand i nærheden.

Mui Ne er en ret lille by, men med et fint udvalg af restauranter med lækre retter fra havet og afslappet atmosfære. Phan Thiet er mere hektisk med masser af forlystelser, flere restauranter og shopping. Her er mange markeder hvor man kan finde gode tilbud, men husk at prutte om prisen!
» Bilder og kart fra Phan ThietSol, strand og scuba i Nha Trang

Feriebyen Nha Trang er en perfekt måde at afslutte en rejse i Vietnam på. Her får du en flere kilometer lang strand, der ligger langs med byen, og både luksusresorter og lidt mere billige hoteller ligger ved siden af hinanden. Byen er en populær destination både for folk fra regionen og naturligvis for mange rejsende fra Europa.

Foruden den flotte strand er der nogle skønne eksotiske øer udenfor kysten man kan besøge over dagen. Det er nemt at finde en kaptajn, der mod betaling sejler dig til en paradiskisk ø, hvor man kan dykke og snorkle. Hvis du bevæger dig i den anden retning, ind i landet, er der mange ting at opleve og se.

Nha Trang er et pulserende sted og en fin by at afslutte rejsen til Vietnam i. Efter en spændende og aktiv rejse, måske hele vejen fra Hanoi i nord til den sydlige del af landet, er det intet der er bedre end at bare lave ingenting i et par dage i Nha Trang.

Højsæsonen i Nha Trang er fra december til juni, og februar-marts er de varmeste måneder. I efteråret er klimaet lidt mere ustabilt, hvor der kommer en del regn.
» Bilder og kart fra

Phan Thiet |