Geneve

Schweitz' ældste by hedder Geneve og her kan man få alt hvad hjertet begærer af luksus. Her kan man se lækre biler, luksusbåde og så er her et væld af smykkeforretninger og designerbutikker. Byen ligger i den fransktalende del af landet og har ikke mindre en 30% tilflyttere. På byens restauranter og barer kan man virkelig fornemme den international atmosfære og her er mad fra alle verdenshjørner.

Geneve er Schweitz’ næste største by og ligger i den fransktalende del af landet

Geneve er en af Europas mest internationale byer med over 30 % tilflyttere, noget som kan opleves på Geneves restauranter og deres kogekunster som stammer fra alle verdenshjørner.

Er man interesseret i luksus vil man virkelig få en oplevelse i Geneve. Her er lækre biler, luksusbåde, designerbutikker og flotte gourmetrestauranter. Skal man shoppe findes der et stort antal smykkeforretninger, tøj- og skobutikker fra de største designerhuse.

 

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Geneve
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan 4°C -1°C
Feb 6°C -1°C
Mar 11°C 1°C
Apr 14°C 4°C
Maj 19°C 8°C
Jun 22°C 12°C
Jul 26°C 14°C
Aug 25°C 14°C
Sep 21°C 10°C
Okt 15°C 7°C
Nov 8°C 2°C
Dec 5°C 0°C
Prognose for Geneve