Italien

Uanset om man rejser til Italiens hovedstad Rom, Europas mest romantiske by Venedig, på badeferie ved Adriaterhavets kyst eller på skiferie i Alperne så er man sikker på at få en uforglemmelig ferie i et af Sydeuropas skønneste lande. Rom emmer af liv og kultur, her kan man nyde en italiensk espresso, en god vin eller et udsøgt måltid mad i et af verdens gastronomiske epicentre. I romantiske Venedig kan man sejle i gondol under byens smukke broer, hvoraf nogle af de mest kendte er Rialtobroen og Sukkenes bro. Rejser man til Italien for at stå på ski bliver man heller ikke skuffet; landet har tusindvis af kilometer pister i Alperne og Dolomitterne, det er blot at vælge hvilket skisportssted man vil til.

Italien har noget for enhver smag: Udsøgt mad og gode vine, fodbold, sol og vand, gode skiområder, og massevis af kultur med mange af verdens mest attraktive seværdigheder. Ved Adriaterhavets kyst er der flere herlige og brede strande, og her finder man bl.a. de velkendte og klassiske badesteder, Rimini og Riccione. Ved kysten her ligger fantastiske Venedig med Markuspladsen, Rialtobroen og Sukkenes bro, som går mellem Dodge Paladset og byens fængsel. Bevæger man sig længere ned i landet når man Rom, som sprudler af liv og intensitet. I Rom findes et utroligt udbud af alt – fra mode, gallerier, hyggelige caféer til kulturelle seværdigheder og historiske monumenter, så som Colosseum, Peterskirken med det Sixtinske Kapel og Trevi-fontænen.

Hvis man rejser til Italien for at stå på ski, bliver man ikke skuffet. Her er der tusindvis af kilometer med brede pister og mange gode skisportssteder at vælge imellem, bl.a. Cortina, Cervinia og Courmayeur.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Italian Tourism (EN)

Yahoo Weather (EN)

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort