Sydafrika

I det fantastiske farverige land Sydafrika kan man få oplevelser man vil huske resten af livet. Uanset om man vælger at bo i hovedstaden Cape Town eller den solrige by Durban vil man opleve gæstfrihed og smittende livsglæde. Her i landet kan man komme på safari i nationalparker eller rejse omkring i de vinproducerende regioner. En oplagt mulighed for at komme omkring er at rejse med tog, som giver mulighed for at nyde den smukke natur.

Farverige Sydafrika giver dig minder for livet

I Sydafrika bør man tage sig tid til at opleve landets hovedstad Cape Town og nok afsætte mellem tre og fem dage. En oplagt aktivitet men man er i landet er at besøge en af de mange nationalparker, blandt andet kan man tage på safari i Krugerparken.

Sydafrika er også kendt for sin vinproduktion og man kan tage på rundrejse i vinområderne og beundre den smukke natur om dagen og nyde god vin om aftenen.

For at komme omkring i Sydafrika kan man vælge at rejse med tog enten med Rovos Rail eller Blue Train. Landet har en flot bjergkæde med navnet Drakensberg, som man bør se. Og sidst men ikke mindst bør man tage sig tid til at nyde nogle afslappede dage i den solfyldte by Durban.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Sydafrika
kalender DagDag NatNat BadBad