Billede af Indonesien

Indonesien

Indonesien er et af verdens mest befolkede lande og består af over 18.000 øer, hvoraf 6000 stadig er ubeboede. De fire centrale øer hedder Sumatra, Java, Bali og Lombok. Øen Java, med hovedstaden Jakarta, huser størsteparten af befolkningen.

Indoensien tilbyder eksotisk luksus til meget lave priser

Landets historie går over 4000 år tilbage og gennem tiderne har både portugisere, hollændere, briter og japanere regeret her. Landet fik sin selvstændighed i 1945 og er i dag en demokratisk republik.

Indonesien har to sæsoner; en tør sæson og så regnsæsonen. Det varierer på de forskellige øer, men april til oktober er som hovedregel de tørre måneder. Landet kan alligevel sagtens besøges året rundt.

Indonesien har hele 167 aktive vulkaner og en af de bedst kendte er Mt. Batur på Bali. En dagstur hertil giver spektakulære fotomuligheder.

Med så mange øer kan landet prale af tusindvis af øde strande, også på de mest besøgte øer. På Bali kan man finde sin egen drømmestrand med turkisblåt vand og silkeblødt, hvidt sand.

Med nogle af verdens største regnskove, hvoraf store områder er uberørte, følger også et travlt dyreliv. Her lever bl.a. vilde orangutanger, tigere og næsehorn. Under havoverfladen er der fisk i alle regnbuens farver. Indonesien er derfor også et populært rejsemål for dykkere. Er man vild med vandsport, er surfing en populær aktivitet. På Lombok og østkysten af Bali er der ofte store surfer-bølger.

Indonesien er stadig et af verdens mest prisvenlige lande at feriere i. Man får fx en frokost fra kr. 10-15 pr. person. Med inspiration fra både det malaysiske og kinesiske køkken, bliver man aldrig træt af maden, da man kan prøve nye, spændende retter hver dag under ferien.

Søg efter rejser til Indonesien

Fly + hotel

Ubud ★★★ 11n 6.978,-
Lovina ★★★ 10n 7.895,-
Pantai Kuta ★★★★ 10n 8.195,-
Denpasar ★★ 10n 8.295,-
Canggu ★★★ 11n 8.532,-
Candi Dasa ★★★★ 12n 10.434,-
Nusa Dua ★★★★★ 7n 10.945,-
Labuhan Jimbaran ★★★★ 10n 13.044,-

Søg efter rejser til Indonesien

Kort

Indonesia

Destinationer i Indonesien

Flere destinationer