Billede af Indien

Indien

Indien er det største land på den indiske subkontinent, og verdens 2. mest folkerige land efter Kina. Det er et ikke bare et land men en hel kontinent, både geografisk og kulturelt. Der er snedækkede bjerge, tropisk jungle, glohed ørken og smukke strande.

Forførende Indien, kontrasternes land

Med en historie som går flere tusind år tilbage i tiden, er Indien perfekt til at gå på opdagelse i. Besøg mogulernes storslåede paladser, hinduistiske templer, minder og fort fra den engelske tilstedeværelse - bare for nævne nogle ting. Rejs gennem tiden, dynastierne og de forskellige kongedømmer. Indien er et must at have besøgt!

Hvis du rejser til Indien sammen med familien eller sammen med din partner, er Goa en populær destination. Lange, flotte strande omkranset av kokospalmer, kombinert med lavt prisnivå, god standard og gode udflugtsmuligheder gør Goa til en af de mest besøgte destinationer i Indien.

Indien ligger også lidt tættere på end mange andre lande i Asien, som f.eks Thailand eller Malaysia, så det er et godt valg hvis man ikke gider bruge en stor del af ferien i en flyvemaskine.

Søg efter rejser til Indien

Vejr og klima

Prognose for Indien:

Fly + hotel

Norra Goa ★★ 8n 6.395,-
Södra Goa ★★★★★ 8n 8.895,-

Søg efter rejser til Indien

Kort

India

Destinationer i Indien

Flere destinationer