Billede af Kenya

Kenya

Kenya ligger i Østafrika og er en af kontinentets store, økonomiske magter. På trods af landets hurtigtvoksende udvikling, er mange steder og regioner stadig ret urørte og selvom turismen blomstrer, er der stadig mange steder hvor en vestlig turist er et ukendt syn. De lokale er venlige, gæstfrie og nysgerrige. Dette, holdt sammen med fantastiske safarimuligheder, dejlige strande og fantastisk kultur, giver landet dets kælenavn - 'Afrikas Juvel'.

Oplev Kenya - Afrikas Juvel

Kenya er for de fleste synonymt med safari og bl.a. smukke Maasai Mara National Reserve bliver ofte nævnt i den forbindelse. Masai Mara er et fantastisk reservat med en stor mangfoldighed af vilde dyr. Professionelle arrangører af safari, med lang erfaring, bidrager til at gøre Kenya til et oplagt valg for mange, når de skal på deres første safari.

Landets lange og farverige kultur lokker endnu flere hertil. I tillæg kan Kenya lokke med spændende markeder, eksotisk mad og en hel del shopping. Køb træhåndværk, kurve, saronger, keramik og lokal musik med hjem.

Læs mere om safariture under Maasai Mara National Reserve.

Søg efter rejser til Kenya

Vejr og klima

Prognose for Kenya:

Kort

Kenya

Destinationer i Kenya

Flere destinationer