Spanien

En af de mest populære rejsedestinationer blandt skandinaver er Spanien. Landet er det tredje største i Europa og uanset om man er til natur eller kultur så har Spanien en ferie destination der passer. I hjertet af Spanien ligger landets hovedstad Madrid, som er en hektisk storby med alt fra shopping til muséer og arkitektoniske seværdigheder. På solkysten Costa Brava ligger regionen Cataloniens hovedstad Barcelona. Byen er kendt for sine smukke alleer, kulturliv og måske mest af alt for Gaudis fantastiske bygninger. Ud for Spaniens kyst finder man øen Mallorca som er en super populær feriedestination for de solglade. Ud for kysten ligger også festøen Ibiza som især er populær hos unge der gerne vil kombinere et pulserende natteliv med en badeferie.

Spændende Spanien byder på sol og sprudlende kultur.

Spanien har været og er fortsat et af de mest populære ferielande og rejsemål for mange skandinaver. Spanien er Europas tredje største land og lokker både eventyrlystne og soldyrkere med sin skiftende natur og kultur. Mange turister har fundet deres favoritområde, hvor de rejser tilbage til gang på gang.

Hovedstaden, Madrid, ligger i hjertet af Spanien og er en hektisk storby, som byder på mange museer og smukke bygninger. På Costa Brava ligger byen Barcelona, som er Cataloniens hovedstad. I Barcalona er der et herligt folkeliv med bl.a. caféer og gadeunderholdning samt gotiske kvartaler fra middelalderen.

De Canariske øer og Mallorca er meget populære feriesteder, og Ibiza er især populær blandt feststemte unge mennesker.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Spanien
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 10°C 0°C
Feb. 11°C 1°C
Mar. 16°C 3°C
Apr. 19°C 4°C
Maj 23°C 8°C
Jun. 28°C 12°C
Jul. 33°C 15°C
Aug. 31°C 15°C
Sep. 27°C 12°C
Okt. 20°C 8°C
Nov. 14°C 3°C
Dec. 11°C 1°C